Blistava kuća za kratko vreme - Čista kuća pola zdravlja!! - Aloa Vera Centar

Blistava kuća za kratko vreme – Čista kuća pola zdravlja!!

Čista kuća nam je svima važna. Naš dom je naša oaza gde provodimo najviše vremena.

To je mesto gde se osećamo najlepše. Često kada odemo negde u goste budemo oduševljeni kako sve izgleda prelepo i uredno i sređeno.

Međutim, to zaista i nije lak posao održavati kuću, pogotovo za žene koje imaju posao i kući malu decu. Često se osećaju iscrpljeno zbog posla a opet žele da su sve stvari na svom mestu i da je sve blistavo čisto.

Između ostalog higijena kuće je jako važna i za zdravlje čoveka!


Kuhinja

Prilikom sređivanja kuće, kuhinja ima poseban tretman, jer je zbog pripremanja hrane neophodno redovno održavanje higijene.

Moj savet je da prilikom izbora sredstava za čišćenje uvek odaberete tvalitetnija sredstva jer imaju bolji i duži efekat.

 

 

 

MOJA PREPORUKA: Pogledajte koje sredstvo ja koristim!

 


Kupatilo

Da bi očistili kupatilo za desetak minuta, ono što treba da radite je da prvo skupite na jedno mesto sve što vam treba – rukavice, sunđere, sredstva za čišćenje, krpe i papirne ubruse.

Najpre sredstvima za čišćenje isprskajte sanitariju (kadu, lavabo i WC šolju). Ostavite da deluju nekoliko minuta, a za to vreme pospremite kupatilo. Prljav veš ubacite u korpu, a kozmetički pribor pospremite. Najbolje ih je držati u fiokama ili ormarićima da ne bi skupljale prašinu.

U brisanju površina mogu vam poslužiti i vlažne maramice za čišćenje. Četkom operite WC šolju, a sunđerom istrljajte kadu i lavabo. Na kraju krpom prebrišite pod i ispraznite kantu za smeće.


Spavaća soba

Prvo skupite svu odjeću koja stoji već nekoliko dana po cijeloj sobi – krevetu, podu, stolu…

Potom namestite krevet odnosno promenite posteljinu.

Obrišite prašinu. Krenite s gornjim policama pa polako prema dole.

Usisajte sav preostali namještaj i tepihe, a parket(laminat) prebrišite.


Dnevni boravak

Prvo brzinski vratite sve na svoje mesto  – knjige, časopisi, daljinski upravljači i sl.

Potom, prelazite na brisanje prašine – krenite iz jednog ugla prostorije ka drugom i prelazite sve površne, pri čemu će deo prašine padati na pod, što ćete kasnije usisati, pa je zato važno da se držite ovog redosleda. 

Uglancajte staklene površine tako da se sjaje.

I na kraju vam je ostalo još da usisate pod.

 

Ako su vam ovi saveti pomogli da i vama bude čista kuća podelite ovaj post sa vašim prijateljicama!

 

P.S. Mala preporuka za sredstvo za čišćenje:

Sredstvo koje ja koristim kako bi mi bila čista kuća je Forever Aloe MPD – Tečni deterdžent. Razlog žašto sam se odličila za njega je zato što je to univerzalno sredstvo.

Možete ga koristiti kao sredstvo za pranje podova, kupatila, pločica i tepiha. Efikasan je i u ručnom pranju posuđa, a sa njim mogu čak i da perem sve vrste veša. 

Besprekorno uklanjanje nečistoće, dobar je u odstranjivanju masnoća i mrlja bez grebanja i tragova na bilo kakvoj površini.

 

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.