Domaće kupinovo vino- Čaša kupinovog vina u trudnoći - Aloa Vera Centar

Domaće kupinovo vino- Čaša kupinovog vina u trudnoći

Domaće kupinovo vino je od davnina poznato kao koristan i efikasan lek za lečenje anemije, pogotovo kada su u pitanju deca, dojilje i trudnice.

Osim toga kupinovo vino je lepog ukusa i pitkosti, i odlično je za mnoge bolesti!

Preporučuje se ljudima sa slabim imunitetom – govorimo naravno, o domaćem kupinovom vinu.

Kupinovo vino se pokazalo kao izuzetan lek u borbi protiv holesterola. Umerenim konzumiranjem vina osiguravate unos neophodnih materija koje pružaju idealnu zaštitu srcu protiv hroničnih bolesti.
Domaće kupinovo vino se preporučuje starijim osobama i osobama koje imaju urođen visok rizik za dobijanje srčanih bolesti.

Količina koja se preporučuje kao puna doza je 1 dl na dan podeljen na 3 dela. Domaće kupinovo vino mogu konzumirati i trudnice i dojilje. Ono pojačava apetit, doprinosi boljem lučenju žuči i mokraće, što doprinosi rastvaranju sluzi i bržoj razmeni sastojaka u organizmu.

 

Kupinovo vino u trudnoći

Veoma je slatkog i prijatnog ukusa, a pogotovo je koristan za trudnice i dojilje. U Francuskoj kupinovo vino razblaženo sa vodom piju i deca, a poznato je da stanovnici ove zemlje imaju najnižu stopu srčanih oboljenja u Evropi.

Tokom trudnoće, dolazi do problema sa krvnom slikom i sa nivoom hemoglobina. Zbog toga se savetuje da kupinovo vino piju trudnice, naročito preporuka je onim trudnicama koje inače pate od malokrvnosti i hronične malaksalosti.

Najefikasnije dejstvo kupinovog vina ćete postići ako ga budete pili ujutro na prazan stomak pre doručka. Možete ga piti dnevno oko 1 dl, tokom 2-3 meseca. Svakako preporuka je da se po neki dan preskoči konzumiranje ovog napitka.

 

Japanska terapija vodom – ovom terapijom izlečićete mnogih bolesti

 

Domaće kupinovo vino recept

 

-5 kg svežih zrelih kupina izgnječiti i dobro pomešati sa  1 kg šećera.

-Ovu mešavinu sipati u staklene flaše i ostaviti da stoji na suncu 2 meseca.

-Vrhove flaša prekrijte gazom, nikako ih nemojte zatvarati čepom jer usled vrenja može doći do pucanja flaša.

-Nakon toga procediti pa dobijeno kupinovo vino isto tako čuvati u staklenim flašama samo ovaj put na hladnom i tamnom mestu.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.