Firming Day Lotion - Aloa Vera Centar

Firming Day Lotion

Firming Day Lotion

Firming Day Lotion (dnevni losion za zatezanje kože lica) predstavlja savremen losion za negu kože, specijalnog sastava, koji se koristi u našem Aloe Fleu r de Jouvence tretmanu lepote. Idealan je  za svakodnevnu upotrebu jer štiti od spoljnjih uticaja. U losionu su kombinovani nauka dermatologija i umetnost kozmetologije da bi se proizveo efikasan proizvod koji ublažava znake starenja pomažući da se koža zategne, obnovi svoju teksturu i zatvori pore, kao i da osigura podlogu za nanošenje šminke.

Radi postizanja ovih rezultata, losion sadrži mešavinu Aloe Vere i drugih posebnih higroskopskih sastojaka, ovlaživača, balzama i kolagena, koji su neophodni radi održavanja dobre strukture kože i produžavanja mladalačkog izgleda. Takođe, sadrži vitamin C i E.

NETO SADRŽAJ 59ml

 

UPUTSTVO

Nježno umasirajte losion u kožu lica  i vrata. On predstavlja odličnu osnovu za nanošenje vaše omiljene kozmetike iz kolekcije Sonya Colour.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.