Forever Aloe Vera gel - Aloa Vera Centar

Forever Aloe Vera gel

Forever Aloe Vera gel

Aloe Vera je vekovima poznata kao najviše korišćena biljka u svrhu zaceljivanja, ozdravljenja, uopšteno održavanja zdravlja i povećanja životne energije.

Sadrži više od 75 hranjivih sastojaka, 200 ostalih sastojaka uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina, 8 nezamjenjivih aminokiselina, 12 vitamina i minerala. Forever Aloe Vera gel najbliži je prirodnom, čistom gelu iz biljke. Očuvanje svih hranjivih sastojaka u izvornom obliku postignuto je stabilizacijom gela i izuzetno brzom obradom nakon branja lista.

REGISTRUJTE SE I OSTVARITE 15% POPUSTA

 

 

Aloe Vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu digestivnom traktu, apsorbuju hranjive sastojke iz hrane koju jedemo u krvotok, a istovremeno podstiče rast „dobrih“ bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci Aloe pomažu u podršci imunog sistema. Zapravo, acemannan je jedan od ključnih oznaka koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitet Aloe Vere i Forever Aloe Vera Gela. Sadržaj je gotovo dvostruko veći od količine potrebne za dobijanje sertifikata.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutrašnjosti lista biljke. Pakuje se u tetra pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Forever Aloe Vera gel prvi je gel Aloe sa sertifikatom Međunarodnog znanstvenog saveta za Aloe Veru –     International Aloe Science Council što čini ovaj proizvod autentičnim, čistim proizvodom prirode. Predstavlja jednan od najbogatijih dodataka ishrani koji je prisutna na tržištu.

SASTAV: stabilizovani gel Aloa Vere 99,7%, askorbinska kiselina ( C vitamin ), limunska kiselina.

REGISTRUJTE SE I OSTVARITE 15% POPUSTA

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.