Forever Freedom2Go™ - Aloa Vera Centar

Forever Freedom2Go™

Uživajte u svim pogodnostima Forever Freedom u kombinaciji s egzotičnim ukusom nara u praktičnoj kesici, jednostavnoj za nošenje. Forever Freedom 2Go nudi velike zdrastvene prednosti našim patentiranim, stabiliziranim Aloe Vera gelom obogaćenim glukozaminom, hondroitinom i MSMom, sa slatkim ukusom antioksidansa bogatog sokom nara.

Glukozamin sulfat i Hondroitin sulfat su dva prirodna elementa koji pomažu u održavanju strukture i pravilne funkcije zglobova i pokretljivosti. Metil sulfonil metan, poznatiji pod skracenicom MSM, glavni je izvor prirodno dostupnog sumpora koji je potreban da bi telo očuvalo zdrava vezivna tkiva i  funkciju zglobova. Kombinacija Glukozamina, Hondroitina i MSM idealna je za održavanje zdravlja zglobova.

Dodamo li tim sastojcima antioksidanse bogate svojstvima soka naranžde koji sadrže više antioksidans polifenola nego crveno vino, zeleni čaj ili borovnica, imaćete ukusnu dobitnu kombinaciju.

Potrebno je spomenuti da se praktični svakodnevni napitak pakuje u kesice za nošenje koje Vam omogućuju konzumaciju bilo gde.

Ostali sastojci Forever Freedom2Go su: glukozamin, hondroitin, MSM, fruktoza, prirodni ukus šipka, limunska kiselina, kalijum sorbat kako bi zaštitili ukus, tokofenol. Sadrži nutrijente iz škampa, raka i jastoga.

Dobro protresti prije upotrebe. Konzumirati sadržaj jedne kesice jednom ili dva puta dnevno pre obroka. Neiskorišteni deo ostaviti u frižideru i upotrijebiti ga u toku 24 sata.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.