Forever Marine Mask - Aloa Vera Centar

Forever Marine Mask

Nakon dugog radnog dana ili napornog vežbanja, naša koža može izgledati bez sjaja i suva. Osiguranje dodatne vlage i dubinsko čišćenje odgovarajuća su rešenja za očuvanje i ponovno uspostavljanje mekoće naše kože kao i njene prirodne strukture.

Forever Marine Mask brine se za dubinsko čišćenje, a istovremeno uravnotežuje zdravu strukturu kože pomoću prirodnih morskih minerala iz divovske haluge i algi upotpunjenih izuzetnim svojstvima hidratacije i kondicioniranja koje imaju Aloe vere, med i ekstrakt krastavca.

Pod uticajem ove maske s dubinskim delovanjem koje se lako primjenjuje, naša će koža biti osvežena i revitalizirana. Takođe, uživaće u izuzetnom kvalitetu prirodnih sastojaka koji se nalaze u Forever Marine Mask.

Upotreba:

Nakon što ste pažljivo očistili lice, nanesite Forever Marine Mask nežno prema gore i prema spoljnim rubovima lica, izbegavajući oči.

Pustite da se osuši 15 – 20 minuta, i nakon toga odstranite mlakom vodom i mekom krpom.

Za optimalne rezultate upotrebljavajte najmanje dva puta nedeljno.

 

 

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.