Forever ProX2-Chocolate - Aloa Vera Centar

Forever ProX2-Chocolate

Forever ProX2 – Chocolate

Forever ProX2 – Chocolate

Protein je ključ u regulaciji telesne težine i vežbanja pošto pomaže u oporavku i rastu mišića. Bez šećera i glutena ForeverProX je visokoproteinska pločica s 15 grama iz tri vrste izolata soja proteina, te koncentrisanog i izolovanog proteina sirutke. Soja i sirutka su kompletni proteini što znači da imaju sve bitne aminokiseline potrebne u našoj ishrani.

Forever ProX2 dolazi u dva ukusa. Ukus cimeta sadrži rolane ovsene ljuskice bez glutena prelivene s belom čokoladom dok čokolada ima ukusnu hrskavost koju čine oblatne bez šećera.

Obe pločice sadrže vitamin A, kalcijum i gvožđe. Gvožđe je važno kod vežbanja jer pomaže unosu kieonika u telo. Forever ProX2 ima 2 grama vlakna slična inulinu, te specijalno vlakno koje se udvostručuje kao prebiotik. Protein plus dijetalna vlakna pomažu izgradnju mišića uz odličan ukus.

Sadrže soju i mleko.

Forever PROX2 mogu se konzumirati kao međuobrok kako bi pomogli kontroli apetita. Takođe se mogu konzumirati kao dodatni protein pre ili nakon treninga. Forever PROX2 čokolada i cimet odlični su izbor jutarnjih zalogaja ili kao sastavni deo doručka za podizanje nivoa proteina i energije, te kao brzi zalogaj tokom celog dana.

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.