Gentleman's Pride - losion posle brijanja - Aloa Vera Centar

Gentleman’s Pride – losion posle brijanja

Pomicanjem žileta po Vašoj koži mogu nastati ranice, ogrebotine, peckanje ili alergija. To iritira Vašu kožu. Negujte i umirite Vašu kožu hidratantnim delovanjem proizvoda Gentleman’s Pride, koji ne sadrži alkohol.

Čista je i muževnog mirisa. Osvježite se ovom jedinstvenom mešavinom sastojaka koji hrane i vlaže kožu u kombinaciji s čistim, stabilizovanim gelom Aloe Vere. 

Ovaj blagi, svilenkasti losion neguje kožu i umiruje je nakon brijanja. Aloe Vera pomiješana s posebnim sastojcima koji neguju kožu, poput ruzmarina i kamilice, deluje umirujuće na kožu. 

Muškarci će obožavati osvježavajući čisti osećaj Gentleman’s Pride losiona posle brijanja, a žene će uživati u jedinstvenom muževnom mirisu. 

Sastav Gentleman’s Pride losiona poslije brijanja je:

gel Aloe Vere barbadensis, voda, metil gluceth-20, etilheksil palmitat, dimetikon, gliceril stearat, poliakrilamid, C13-14 izoparafin, Laureth-7, PEG-100 stearat, natrijum hijaluronat, tokoferol acetat, Retinol Palmitat, askorbinska kiselina, alantoin, ekstrakt ruzmarina, ekstrakt kamilica, dijazolidinil urea, metilparaben, propilparaben, miris. 

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.