Nega tela - negujte kožu i dok putujete!!! - Aloa Vera Centar

Nega tela – negujte kožu i dok putujete!!!

Nega tela je sastavni deo zdravog života!

Za mene je oduvek bilo važno da izgledam negovano!

Često su mi govorili da možda čak i previše pridajem značaja tome,ali meni je to jako važno!

U letnjem periodu bili smo izloženi suncu i raznim uslovima koje nisu prijatelji našoj koži!

Kada je nega tela u pitanju, akcenat nekako uvek bude na koži lica, što nije pogrešno, ali takođe ne treba zanemariti ni negu kože tela, iako je ona uslovno rečeno manje izložena spoljnim faktorima.

Rituali nege su večita tema među pripadnicima nežnijeg pola. Koža tela je sklona tome da bude izrazito suva, što može biti u skladu sa određenim godišnjim dobom, kao što je slučaj kada nastupe hladniji jesenji i zimski dani.

Moje drugarice i ja uvek nesebično između sebe volimo da podelimo iskustva o novim preparatima i preporučimo jedna drugoj ukoliko smo zadovoljne sa njima.

Šta mi je najvažnije kod preparata??

Prvo o čemu vodim računa jeste da preparati sa kojima moja koža tela svakodnevno dolazi u kontakt, što su sredstva za tuširanje, kreme, losioni, gelovi itd, ne budu agresivni. Pa koristim uvek one koji su bez alkohola u sebi, i koji su ph neutralni. Preparati moraju biti hidrantni. Neki od poželjnih sastojaka jesu urea, potom ulja za negu tela, naročito ulje avokada, koa i aloa vera. Tu su i vitamini A, D, i E, koji su poznati kao antioksidansi.

Pošto što mi je u opisu posla da dosta putujem, svoje probleme sa negom kože sam rešila sa Aloe Travel Kit setom za putovanje. Fenomenalan set koji ne zauzima puno prostora u koferu, a sadrži sve što mi je potrebno šampon, regenerator, losion, gel za tuširanje, pa čak i pastu za zube. Mogu Vam reći da sam prezadovoljna sa ovim preparatima. Celo pakovanje je božanstveno! Sa njim imam sve što mi je potrebno!

Usuđujem se da ove proizode preporučim svakoj ženi, a naročito ženama koje su poput mene i koje zbog posla dosta vremena provode na putu.

Na kraju želim da vam kažem da mi ne verujete na reč već da isprobate ove proizvode i da se sami uverite koliko su dobri, a ja znam da ćete mi biti zahvalne!!!

 

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.