Negativni efekti mobilnih telefona na vaš mozak - Aloa Vera Centar

Negativni efekti mobilnih telefona na vaš mozak
Mobilni telefoni toliko olakšavaju naš život, ali dokazano je da ove mašine donose i štetu, a ne samo dobro.

 

Pročitajte dalje da biste saznali koji su to negativni efekti mobilnih telefona na vaš mozak!

Mobilni telefoni su jedan od retkih uređaja koji su postali sastavni deo našeg svakodnevnog života. Zapravo, oni su skoro kao produžetak nas u ovom trenutku. Skoro svaka porodica ima bar po jedan mobilni telefon.

U nedavnom izvještaju Svjetske banke navedeno da i najsiromašnija domaćinstva imaju pristup mobilnim telefonima, a da čak toalet nemaju u kući.

Iako mobilni telefoni toliko olakšali naš život, na žalost postoje i negativni efekti koje te  mašine donose, a ne samo dobro. Ipak, nemojte nam verovati!

 

PROČITAJTE: Prekomerna upotreba alkohola i njegovi negativni uticaj na organizam

 

Evo koji su to negativni efekti mobilnih telefona na vaš mozak:

 

1. Radijacija mobilnih telefona klasifikovana je kao „mogući humani kancerogen“ od strane Svetske zdravstvene organizacije. Da to je istina! Radijacija povećava rizik od raka mozga kod ljudi koji preterano koriste mobilne telefone.

2. Dvogodišnja studija koju je uradila Uprava za radijsku i nuklearnu sigurnost u Finskoj otkrila je da oštećenja mozga mogu izazvati zračenje mobilnih telefona.

3. Italijanski sud nedavno je presudio u korist jednog muskarca, da je prekomerna upotreba mobilnog telefona uticala da mu se razvije benigni tumor na mozgu. On je izjavio da je njegov posao zahtevao od njega da koristi svoj mobilni telefon 3-4 sata dnevno, 15 godina.

4. Dok vas dete neprestano moli za vaš mobilni telefon da bste igralo najnoviju verziju Candi Crush Saga, možda biste trebali da mu kažete NE po nekad. Istraživanja pokazuju da koštana srž glave djeteta upija skoro deset puta više zračenja nego odrasli. Da, dobro ste pročitali!

5. Naši mobilni telefoni su dovoljno snažni da ubrzaju našu aktivnost mozga. Čak i nakon samo 50 minuta upotrebe. Ovo samo pokazuje koliko je osjetljiv naš mozak na elektromagnetno zračenje i kako bi to moglo znatno uticati na nas dugoročno.

Pa, nadam se da je ovi negativni efekti mobilnih telefona bili dovoljni da vas zamolim da odložite svoj mobilni telefon pored sebe. Okrenite se, pogledajte osobu koja sjedi pored vas i popričate sa njom, to barem neće izazvati oštećenje mozga!

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.