Negovana kosa! Konačno sam uspela, sada sam srećna i lepa -

Negovana kosa! Konačno sam uspela, sada sam srećna i lepa

Prvo sto ćemo primetiti na ženi je zapravo negovana kosa!

Zdrava kosa je ukras svake žene ali i ogledalo zdravlja!

Kao svaka žena oduvek sam želela da imam kosu koja će privući poglede! Koristila sam razne šampone i preparate za kosu, ali ni sa jednim nisam bila u potpunosti zadovoljna.

Onda sam srela svoju bivšu koleginicu čija me je transformacija ostavila bez teksta. Izgledala je fenomenalno! Njena beživotna kosa koju je imala dok smo radile zajedno, sada je bila duga, crna, sjajna, a nije prošlo ni mesec dana od poslednjeg susreta.

U čudu sam je pitala kako je to uspela. Koja je njena tajna. Rekla mi je za šampon i regenerator koji je ona od nedavno počela da koristi. I da moram obavezno da ih probam.

U početku sam se malo razmisljala da li da je poslušam i isprobam proizvode. Učinilo mi se da su malo skuplji za moj budzet.

Onda sam o tim proizvodima čitala i na internetu. Gde sam se uverila da ona nije jedina zadovoljna korisnica već da ih ima još puno. Povedena svim ti iskustvima i primerom moje bivše koleginice odlucila sam da probam.

Sada mogu da kažem, hvala Bogu da jesam, jer se nikada nisam pokajala.  Čak sta vise izuzetno sam joj zahvalna na savetu!

Od kada sam počela da koristim šampon ( Aloe Jojoba Shampoo) u kombinaciji sa regeneratorom (Aloe Jojoba Conditioning Rinseloe) na mojoj kosi su se primetile promene za samo nekoliko dana.

Kosa mi je postala meka, sjajna, prestao je neugodan svrab kože glave, a najvažnije je da posle pranja rasčešljavanje kose više nije problem. Sa ova dva izuzetna proizvoda resila sam svoje dugogodišnje muke.

Od dana kada sam prvi put probala ove proizvode u mom životu vise nema mesta ni za jedan drugi proizvod. Našla sam ono što sam godinama tražila!

Osecam se jako lepo i moja kosa blista!!! A kada ulicom prođem pored muških pogleda privlačim i poglede drugih žena.

A TO JE NAJVEĆE PRIZNANJE JEDNOJ ŽENI….ZAR NE?

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: marketing@aloavera-centar.rs

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, i nisu zamena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci ishrani na ovoj internet stranici nisu zamena uravnoteženoj ishrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.